aaa

Cégünk tulajdonosai 1990 óta foglalkoznak – magánvállalkozóként - burkolólapok és egyéb fürdőszoba felszerelés kereskedelmével. A Pago kft jelenlegi keretein belül 1999-ben kezdte meg működését. A kezdeti 60 négyzetméteres kis üzletünket, többszöri bővítéssel mára több mint 300 négyzetméteres színvonalas bemutató teremmé fejlesztettük. Üzletünkben több mint 20 fürdőszoba-részletben a különféle burkoló lapokon kívül zuhanykabinok, kádak, fürdőszoba bútorok, wc-k és mosdó kagylók mellett rengeteg egyéb termék is kézzelfoghatóan megtekinthető. A híres, nemzetközileg is elismert gyártók (mint Grohe, Roca, ,Alföldi, Ravak, stb.) mellett kisebb gyárak és magyar kisvállalkozások termékeit is forgalmazzuk. Hazai gyártású burkolólapok, mint a Zalakerámia és a Gamma Kerámia mellett több spanyol és olasz burkolólap gyártó kínálata is megtalálható választékunkban. Mind import, mind hazai gyártású burkolólapokból több ezer m2 saját árukészlettel rendelkezünk. A mindennapi munkánkat és ügyfeleink kiszolgálását saját raktárunk és anyagmozgató gépeink, az áruszállítást saját teherautóink segítik.

Az általunk forgalmazott termékek esetenként nagy méretűek, vagy (akár egy átlagos méretű fürdőszobához szükséges burkolat esetén is) nagy tömegűek lehetnek és az elszállításuk a vevő számára problémát okozhat. Ezért az ön által megvásárolt termékeket saját tehergépjárműveinkkel igény szerint házhoz szállítjuk.

Legtöbbünknek nehéz elképzelni, hogy az üzletben kiválasztott burkolólap hogyan is fog mutatni új fürdőszobánkban. Vajon kényelmesen elférnek-e a kiválasztott szaniterek az adott helyen? Hova kerüljenek dekorcsíkok, sötét, vagy világosabb csempe felületek? Hova érdemes és mekkora dekor felületeket tenni? Mi az, amit érdemes lehet kiemelni, esetleg más színnel burkolni? Melyik dekorelemből vagy csempe színből és mennyit kell rendelni, hogy biztosan elég legyen a burkoláshoz, ugyanakkor ne maradjon indokolatlanul sok termék a burkolás után? Ezekre a kérdésekre is segít választ adni egy látványterv. Üzletünkben lehetőség van leendő fürdőszobájának 3D-s megtervezésére az általunk használt ViSoft Premium program segítségével. A kiválasztott burkolatok, és berendezési tárgyak virtuális beépítésével komplett és személyre szabott képet kap leendő fürdőszobájáról. A program lehetőséget ad a helység pontos méreteinek megadásán túl a ki/beugró falak (padka, kémény, strang…), az ablakok, ajtók pontos méretének megadására, elhelyezésére. Ez utóbbiaknak akár a felülete, színe, vagy szerkezete is megváltoztatható. A tervezés sokszor megerősíti a korábban elképzelt koncepció helyességét, vagy rámutat olyan hibákra, melyekre korábban nem is gondoltunk. Ilyenkor még egyszerűbb (és olcsóbb) ezek módosítása. Adott esetben még a korábban elképzelt csempe, vagy stílus is módosítható. A tervezés azonban nem csak esztétikai szempontból előnyös. A gyári katalógusok képei, valamint az üzletben bemutatott minta felületek helyett saját fürdőszobájába képzelheti magát. Az elkészült tervek pedig megkönnyítik a burkolólapok és dekorelemek mennyiségének pontos kiszámítását, és a kivitelezésnél is egyértelmű segítséget adnak és így elkerülhető lesz az, hogy ne úgy készüljön el a burkolat, mint ahogy ön kiválasztotta. A mellékelt képeken ízelítőt kaphat már elkészült terveinkből.

 

Cégünk telephelyén egy színvonalasan kialakított 300 m2-es bemutató teremmel állunk vásárlóink rendelkezésére. Üzletünkben több száz féle burkolólap kézzelfoghatóan megtekinthető bemutató felületeken és a kialakított több mint 20 fürdőszoba-részlet segítségével. Ugyanezek a boxok segítik a zuhanykabinok, fürdőkádak, fürdőszoba bútorok, csaptelepek és egyéb szaniterek bemutatását is. Üzletünkben 4 gyártó tucatnyi zuhanykabinja, több egyenes, és sarokkád megtekinthető, kipróbálható. Azt valljuk, hogy az általunk forgalmazott termékek többségénél elengedhetetlenül fontos, hogy a vásárlók a kiválasztott termékek ne csak katalógusban, vagy a számítógép monitorján, hanem „élőben” is láthassák. Úgy gondoljuk, hogy ez leginkább a burkolólapok esetében fontos, ezért szentelünk ezek bemutatására kiemelt figyelmet. Ennek ellenére a bő 300 m 2-es bemutatóterem sem elég arra, hogy az általunk forgalmazott gyártók összes termékét meg tudjuk mutatni. Így, főként a nagyobb helyet igénylő, ugyanakkor képről is jól látható kádak, zuhanykabinok, egyéb szaniterek esetében a bemutatótermi darabok mellett katalógusképekkel is segítjük a választást.

Nyitvatartásunk megváltozott:
hétköznap 9-17 óráig, szombaton 9-13 óráig
várjuk Önt!